Rapport: Data- en bedrijfsautomatisering zullen de uitgaven voor technologie en media naar $ 2,5T . brengen

Sluit je aan bij gamingleiders, naast GamesBeat en Facebook Gaming, voor hun 2e jaarlijkse GamesBeat & Facebook Gaming Summit | GamesBeat: Into the Metaverse 2 komende 25-27 januari 2022. Lees meer over het evenement.


Volgens een nieuw rapport van Activate Consulting zullen de wereldwijde technologie- en media-uitgaven tegen 2025 stijgen tot $ 2,5 biljoen. Deze analyse komt als 2021 een uitgave van meer dan $ 2 biljoen opleverde.

Het rapport geeft aan dat data-oplossingen en bedrijfsautomatisering een van de belangrijkste drijfveren van deze tech-boom zullen zijn. Volgens het rapport “Activate Technology and Media Outlook for 2022” effenen een aantal nieuwe bedrijven de weg voor de toekomst door infrastructuur, tools en applicaties te leveren waarmee alle ondernemingen kunnen opereren en innoveren alsof ze belangrijke technologie zijn. bedrijven.

Bedrijven en consumenten kunnen een versnelde ontwikkeling van klantervaringen, betere (snellere, minder bureaucratische) werknemerservaringen, verbeterde intelligentie en besluitvorming en als resultaat een verbeterde operationele en financiële efficiëntie verwachten. Technologie zoals autonomie (zelfrijdende auto’s, domotica), spraakherkenning, AR/VR, gaming en meer zullen eindgebruikerservaringen mogelijk maken, terwijl ondernemingen productiever zullen worden in hun marketingeffectiviteit, IT-servicebeheer, cross-planning en prognoses, en meer.

Nieuwe data-startups stimuleren het volgende tijdperk van innovatie. Ze richten zich op het benutten van gegevens en informatie, het verbeteren van de eindgebruikerservaring en het verbeteren van opslag en connectiviteit – die allemaal de business-to-business en business-to-consumer-ervaringen van de toekomst zullen stimuleren.

Evenement

De 2e jaarlijkse GamesBeat en Facebook Gaming Summit en GamesBeat: Into the Metaverse 2

Leer meer

Volgens het rapport is meer dan 80% van de bedrijven die deze innovatie aanjagen, gevestigd in de VS, waarvan de helft met het hoofdkantoor in de Bay Area. Ze groeien snel dankzij grote infusies van durfkapitaal – en veel van deze startende bedrijven zijn in een ongekend tempo opgeschaald. Vijftien van hen hebben sinds hun lancering meer dan $ 1 miljard opgehaald.

Om ervoor te zorgen dat de volgende generatie bedrijven hun volledige potentieel kan bereiken, geeft het rapport aan dat ze zich moeten concentreren op drie specifieke aandachtsgebieden: strategie en transformatie, go-to-market-prijzen, evenals hun verkoop- en marketingbenadering.

Lees de volledig rapport door Consulting activeren.

VentureBeat

De missie van VentureBeat is om een ​​digitaal stadsplein te zijn voor technische besluitvormers om kennis op te doen over transformatieve technologie en transacties. Onze site biedt essentiële informatie over datatechnologieën en -strategieën om u te begeleiden bij het leiden van uw organisaties. We nodigen je uit om lid te worden van onze community, om toegang te krijgen tot:

  • actuele informatie over de onderwerpen die u interesseren
  • onze nieuwsbrieven
  • gated thought-leader content en korting op toegang tot onze gewaardeerde evenementen, zoals: Transformeer 2021: Leer meer
  • netwerkfuncties en meer

Lid worden

creditSource link

Palomine.be
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart